Så kan efteråret bare komme an..

Eller det har det jo sådan set allerede gjort. Sådan synes det i hvert fald. Men man har da lov at håbe, at sommeren får lyst til at vise sit forførende ansigt igen inden længe.

Men uanset hvad, så er jeg i hvert fald klar til kølige, men smukke dage, der indbyder til smukke traveture i skoven. For et par uger siden skulle svigermor nemlig lige købe hønsefodder, og så var det, at jeg, noget uventet, fik øje på noget interessant.

Sidste år var jeg lige ved at købe nogle lignende, men det skete aldrig, så da jeg fandt disse på introduktionstilbud til kun 149,95,- (!) måtte jeg altså slå til! Egentlig er det ridestøvler, men det er jeg da så inderligt ligeglad med. Jeg mener, at hvis ikke man lige ved det, så kan man altså ikke se det. De er i skind, og hvor tit falder man lige over sådan ét par til dén pris?

Jeg har selvfølgelig allerede indviet dem, men da jeg endnu ikke har fået imprægneret dem, får de lov til at blive i tørvejr lidt endnu. Så selvom der gerne må gå et par måneder – eller helst 3 – inden de rigtig skal tages i brug, så glæder jeg mig allerede til de mange timer, vi skal tilbringe sammen. Og så ved man, at det er et godt køb.

Støvler fra Horze 149,95,-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s