På denne årstid..

Kalder de mørke og kolde aftentimer på hyggelige indendørs aktiviteter. Det er i denne tid, man skal huske at tænde stearinlys og nyde lange snakke om alt og intet. Forleden udnyttede vi, at vejret så absolut ikke havde i sinde at gøre en tur udenfor behagelig til at lave årest græskarmand. Man kan mene hvad man vil om, at Halloween er en adopteret amerkansk tradition – i hvert fald hvad angår pynt og udklædning – men helt ærligt, det er da hyggeligt at gå forbi en dør, hvor et lille, lysende orange ansigt byder velkommen. Ja, eller det gør vores i hvert fald, vi valgte nemlig den søde version.

Der findes utallige forslag på nettet til, hvordan man kan udskære sit græskar, og jeg tror, at vi skal give os i kast med nogle mere kunstfærdige, når små barnefødder en dag indfinder sig på matriklen. Men indtil da nøjes vi med den enkle version. Og den er nu heller ikke så tosset endda, hvis du spørger mig – og den hyggelige stund vi havde med at lave ham, er det hele værd.

Vi valgte desuden at lave en lækker græskarsuppe af indmaden. Den smagte dejligt og var skøn at lune sig på efter at have været ude og beundre kunstværket for en stund.

DSC_0200

DSC_0204

DSC_0207

DSC_0215

DSC_0220

pumpkin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s